Az ideális tolltartó megtalálása

Minden tanév előtt az iskolás korú gyerekekben felmerül az a kérdés, hogy az eddigi tolltartó jó lesz-e, vagy újra lenne-e szüksége. Ez lehet egyújabb kinézet miatt, de akár a kialakításban szeretne változtatni.

A megfelelő tolltartó kiválasztásakor mindenképpen számoljunk azzal, hogy mennyi tollat, ceruzát, és egyéb tanszert kell és szeretne magával vinni a gyerekünk. Ne legyen túl nagy és túl kicsi sem az igényekhez képest. A túl nagy tartó kapcsán felesleges taneszközöket pakolhat bele a gyerek, így felesleges súlyt kell cipelnie. A túl kicsi eszköz kapcsán pedig dugig pakolhatjuk, így a zipzár vagy patent idő előtt beadhatja a kulcsot és javíttathatjuk, vagy vásárolhatunk újat.

Készüljünk fel arra is, hogy egy tolltartó nem fog évekig társa lenni gyerekünknek, mivel ezt forgatja az egyik legtöbbször a tanszerek közül, ezért elhasználódik, esetleg megunja. Ideális esetben 2-3 tolltartóval megúszhatjuk az iskola éveket. A másik scenario, hogy évente cserélnünk kell ezt a taneszközt.

Ha minőségi, strapabíró tolltartót keresünk, akkor keressük fel az OfficeTrade webáruházat nézzük meg a tolltartó kínálatukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük