A tökéletes szülinapi zsúr

Minden szülő álma, hogy sikerüljön megvalósítania gyermeke számára a tökéletes szülinapi bulit. A bátortalanabbak egy környékbeli játszóházat, vagy más rendezvényhelyszínt választanak, míg vannak, akik maguk vállalják fel a kreativitás és a gyermekfejjel gondolkodás kettős kihívását, megpróbálva a lehetetlent, a lehető legötletesebb DIY gyerekbuli megtartását.

Érdemes először tematikát választani. Például benti zsúr esetén, egy télen született kislány zsúrja szinte kiált az oly divatos jégkirálylányos mese tematikája után. Ebben az esetben is kitalálhatunk ötletes, idevágó játékokat. Kézművesfoglalkozás keretében hóember készítés, vagy épp lehet a lányok által oly kedvelt beöltözős bulit is tartani, ha van elég, a mese szereplőihez felhasználható régi ruhánk, melyekből aztán a kreatív kislányok megalkothatják a tökéletes Elza jelmezt.

Ha nagy kertünk van, és a zsúr még jó időre esik, akkor például indián témájú bulit is rendezhetünk. Itt a gyerekek maguk állíthatják össze sátraikat, és indián nevet kap mindenki. Számháború mintájára játszhatják el két törzs harcát, a lehetőségek korlátlanok. Ha a nagy játék közepette fára mászásra és ehhez hasonlókra is sor kerül, akkor a testmozgáshoz illő, kényelmes cipőt kell választanunk. Kényelmes és alkalmas cipőket vásárolhatunk például a Lurkócipő webáruházban a lurkocipo.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük